Samsung Klima Soğuk Sıcak Kullanımı

 

Samsung Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Samsung Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Samsung Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.


Samsung VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Samsung Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Samsung klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Samsung Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Samsung klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Samsung Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Samsung Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Samsung Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.




Samsung VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Samsung klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Samsung sıcak kış ayarı yapmak için Samsung klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş resmine getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Samsung Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Samsung Fan hızı kontrolü otamatik olarak Samsung klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Samsung inverter klima kullanım kılavuzu ,Samsung klima kumandası sıcaklık ayarı,Samsung klima arızaları,Samsung klima timer arızası,klima sıcak ayarı,Samsung klima kumanda kodu,Samsung klimada powerful ne demek,klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır,Samsung klima modları,



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu