Vestel Klima Soğuk ve Sıcak Ayarı Kullanımı

 

Vestel Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Vestel Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Vestel Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

 


Vestel VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Vestel Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Vestel klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Vestel Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Vestel klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Vestel Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Vestel Klimanın kumandasından ısıtmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Vestel Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Vestel VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Vestel klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Vestel sıcak kış ayarı yapmak için Vestel klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş resmine getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Vestel Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Vestel Fan hızı kontrolü otamatik olarak Vestel klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Vestel inverter klima kullanım kılavuzu ,Vestel klima kumandası sıcaklık ayarı,Vestel klima arızaları,Vestel klima timer arızası,klima sıcak ayarı,Vestel klima kumanda kodu,klimada Vestel ne demek,Vestel klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır,Vestel klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu