Seg Klima Soğuk Sıcak Modu Ayarı Kullanımı

 

Seg Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Seg Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Seg Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

 


Seg VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Seg Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Seg klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Seg Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Seg klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Seg Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Seg Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Seg Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Seg VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Seg klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Seg sıcak kış ayarı yapmak için Seg klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Seg Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Seg Fan hızı kontrolü otamatik olarak Seg klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Seg inverter klima kullanım kılavuzu , Seg klima kumandası sıcaklık ayarı, Seg klima arızaları, Seg klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Seg klima kumanda kodu, Seg klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Seg klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu