Bosch Klima Zamanlama Ayarı (Timer On – Timer Off)

 Timer on tuşuna basarak ünitenin otomatik olarak açılma zamanını ayarlayabilirsiniz.

Timer off tuşuna basarak ünitenin otomatik olarak kapanma zamanını ayarlayabilirsiniz.


Otomatik Olarak Açılma Zamanını Ayarlamak Için.

1. Timer on tuşuna basınız. Uzaktan kumandada Timer on sembolü “HOUR“ belirir, LCD ekranında en son girilen otomatik açılış ayarı ve “HOUR” sinyali gösterilir.

Otomatik açılış zamanını yeniden ayarlamaya artık hazır.

2. istenen otomatik açılma zamanını ayarlamak için Timer on tuşuna tekrar basınız. Tuşa her bastışınıza, saat ayarını 30’ar dakikalık artışlarla 10 saate kadar, 1’er saatlik artışlarla 24 saate kadar ayarlayabilirsiniz.

3. TIMER ON ayarı yapıldıktan sonra, uzaktan kumandanın sinyalleri klimaya iletmesinden önce yarım saniyelik bir gecikme daha olacaktır. Ardından, aradan yaklaşık 2 saniye daha geçtikten sonra, “HOUR” sinyali gözden kaybolur ve ayarlanan sıcaklık LCD ekranda yeniden görünür.

Otomatik Kapanma Zamanının Ayarlanması

1. Timer off tuşuna basınız. Uzaktan kumandada Timer off sembolü belirir, LCD ekranında en son girilen otomatik açılış ayarı ve “HOUR” sinyali gösterilir. Otomatik kapanış işleminin saatini yeniden ayarlamaya artık hazır.

2. istenen kapanma saatini ayarlamak için Timer off tuşuna tekrar basınız. Tuşa her bastışınızda, zaman ayarını 30’ar dakikalık artışlarla 10 saate kadar, 1’er saatlik artışlarla 24 saate kadar ayarlayabilirsiniz.

3. TIMER OFF ayarı yapıldıktan sonra, uzaktan kumandanın sinyalleri klimaya iletmesinden önce yarım saniyelik bir gecikme daha olacaktır.

Ardından, aradan yaklaşık 2 saniye daha geçtikten sonra, “HOUR” sinyali gözden kaybolur ve ayarlanan sıcaklık LCD ekranda yeniden görünür.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu