Bosch Klima Kumanda Kodları Ve Anlamları

1. ON/OFF (Açma/Kapama) Düğmesi: Bu tuşa basıldığında cihaz çalışmaya başlar, tekrar basıldığında çalışma sona erer.

2. MODE (mod) Tuğu Tuşa her basıldığında, çalışma modu aşağıdaki sıralamaya göre seçilir: NOT: Isıtma modu, sadece soğutma & ısıtma modellerinde mevcuttur.

3. SLEEP (Uyku) Tuğu Uyku fonksiyonunu çalıştır/devre dışı bırak. En konforlu sıcaklığı korur ve enerji tasarrufu sağlar. Bu fonksiyon sadece COOL (Soğutma), HEAT (Isıtma) veya AUTO (Otomatik) modlarda mevcuttur. NOT: Cihaz, SLEEP (Uyku) modunda çalığırken, herhangi bir tuğa basılırsa, bu mod sonlandırılır.

4. SWING V (Dikey salınım) Tuğu Kanadın yatay olarak hareketini başlatarak veya durdurarak, yukarı/aşağı yönünde istenen hava akışının ayarlanması için kullanılır. Bir kez bastığınızda, kanadın konumu 6 derecelik bir açıyla değişir. Ğki saniyeden uzun bir süre boyunca basılıtutarsanız, kanat otomatik olarak yukarı aşağısalınım yapar.

5. SWING H (Yatay salınım) Tuğu ( Almığ olduğunuz modelde bu fonksiyon bulunmamaktadır ) Kanadın dikey olarak hareketini başlatarak veya durdurarak, sağ/sol yönünde istenen hava akışının ayarlanması için kullanılır Bir kez bastığınızda, dikey kanadın konumu 6 derecelik bir açıyla değişir. Ğki saniyeden uzun bir süre boyunca basılı tutarsanız, dikey kanat otomatik olarak sağa sola salınım yapar.

6. I FEEL/SELF CLEAN (Kendi kendini temizleme) Tuğu ((Almığ olduğunuz modelde bu fonksiyon bulunmamaktadır) “I feel” fonksiyonunu çalıştır/devre dışı bırak. 2 saniyeden uzun bir süre boyunca basılı tutarsanız, kendi kendini temizleme fonksiyonu aktif hale gelir. Tekrar devre dışı bırakmak için yine 2 saniyeden uzun bir süre boyunca basılı tutunuz.

7. RESET (Sıfırlama) Tuğu: Gömülü RESET tuşuna basıldığında, mevcut tüm ayarlar iptal edilir ve kumanda başlangıç ayarlarına geri döner. Opsiyonel tuşSürgülü kapak (açık)
5Fonksiyon Tuşları (devam)

8. LOCK (Kilit) Tuşu Bu gömülü tuğa basarak mevcut tüm ayarlarıkilitleyiniz. Uzaktan kumanda, LOCK’ın dığındaki hiçbir iğlemi kabul etmeyecektir. Ayarların kazara değiğtirilmesini önlemek istiyorsanız, LOCK modunu kullanınız. LOCK fonksiyonunu iptal etmek için tekrar LOCK tuğuna basınız. Kilit fonksiyonu devreye sokulduğunda, uzaktan kumandanın ekranında bir kilit simgesi belirecektir.

9.VENT/AUTO CLEAN (Fan/Otomatik temzileme) Tuşu (Almış olduşunuz modelde bu fonksiyon bulunmamaktadır)Fan fonksiyonunu çalığtır/devre dığı bırak. 2 saniyeden uzun bir süre boyunca basılıtutarsanız, otomatik temizleme fonksiyonu aktif hale gelir. Tekrar devre dığı bırakmak için yine 2 saniyeden uzun bir süre boyunca basılı tutunuz. AUTO CLEAN (Otomatik temizleme) özelliği, sadece klima kapalıyken kullanılabilir.

10.FAN SPEED (Fan Hızı) Tuşu: 4 adımlı fan hızını seçmek için kullanılır:

11. YUKARI TuşuSıcaklık ayarını yükseltmek veya zamanlayıcı ayarı sırasında saati arttırmak için bu tuğa basınız.

12. AŞAĞI TuşuSıcaklık ayarını düğürmek veya zamanlayıcıayarı sırasında saati azaltmak için bu tuğa basınız.

13. TIMER ON (Zamanlayıcıyı Açma) TuşuOtomatik açılma saati ayarını etkinleğtirmek için bu tuğa basınız. Her bastığınızda, zaman ayarını 30’ar dakikalık artığlarla 10 saate kadar, 1’er saatlik artığlarla 24 saate kadar ayarlayabilirsiniz. Otomatik açılma saati ayarını iptal etmek için zaman ayarı 0.0 olana kadar tuğa basmanız yeterlidir.

14. TIMER OFF (Zamanlayıcıyı Kapatma) TuşuOtomatik Kapanma saati ayarınıetkinleğtirmek için bu tuğa basınız. Her bastığınızda, zaman ayarını 30’ar dakikalık artığlarla 10 saate kadar, 1’er saatlik artığlarla 24 saate kadar ayarlayabilirsiniz. Otomatik kapanma saati ayarını iptal etmek için zaman ayarı 0.0 olana kadar tuğa basmanız yeterlidir.

15.TURBO/IONIZER (Turbo/Ğyonizer) Tuşu:Turbo fonksiyonunu çalıştır/devre dışıbırak. Klima, tam kapasite soğutma/ısıtma işletmesine geçer. TURBO fonksiyonunu iptal etmek için tekrar basınız. 2 saniyeden uzun bir süre boyunca basılı tutarsanız, iyonizer jeneratörü enerji yüklenir. Ğyonizer fonksiyonunu iptal etmek için, tekrar 2 saniyeden daha uzun bir süre boyunca basılı tutunuz. NOT: Almış olduğunuz modelde IONIZER fonksiyonu bulunmamaktadır..

16. CLOCK (Saat) Tuşu:Kumandanın saatini ayarlamak için kullanılır. NOT: Bu cihaz özel olarak AUTO CLEAN özelliği ile tasarlanmıştır. Özellik başlatma zamanı 8:00-21:00 arasıdır ve uzaktan kumandanın ekranında gösterilmektedir. Uzaktan kumandanın saatinin doğru güncel saat olarak ayarlandığına emin olunuz.

17. LED TuşuĞç ünite gösterge ekranını devreye sok/iptal et. 2 saniyeden uzun bir süre boyunca basılı tutarsanız, oda sıcaklığı gösterilir. Tekrar 2 saniyeden uzun bir süre boyunca basılı tutarsanız veya 15 saniye boyunca beklerseniz, gösterge ekranında az önceki gösterge belirir.

NOT:
• Tuş tasarımı, buradaki gösterime göre, az da olsa model bazında farklılık gösterebilir.

• Yukarıda belirtilen tüm fonksiyonlar iç ünite tarafından desteklenmektedir. Eğer içi ünite bu özelliklerden birine sahip değilse, uzaktan kumandadaki ilgili tuşa basıldığında hiçbir sinyal alış verişi gerçekleşmez

Bosch Kombi Servis Bölgeleri İzmir

  Bayraklı  » Bornova » Buca » Çiğli » Gaziemir » Karabağlar » Karşıyaka »  Konak » Menemen »

İzmir Bosch Kombi Servis Telefonu
Hemen Ara
 :
0 536 574 74 12

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu