Daikin Klima Soğuk Sıcak Ayarı Kullanım

 

Daikin Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Daikin Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Daikin Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



 

Daikin VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Daikin Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Daikin klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Daikin Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Daikin klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Daikin Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Daikin Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Daikin Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Daikin VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Daikin klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Daikin sıcak kış ayarı yapmak için Daikin klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Daikin Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Daikin Fan hızı kontrolü otamatik olarak Daikin klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Daikin inverter klima kullanım kılavuzu , Daikin klima kumandası sıcaklık ayarı, Daikin klima arızaları, Daikin klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Daikin klima kumanda kodu, Daikin  klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Daikin klima modları.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu