Baymak Klima Soğuk Sıcak Modu Ayarı Kullanımı

 

Baymak Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Baymak Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Baymak Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



 

Baymak VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Baymak Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Baymak klima kumanda üzerinde mode tusu ile cool a getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Baymak Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Baymak klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Baymak Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Baymak Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Baymak Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Baymak VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Baymak klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Baymak sıcak kış ayarı yapmak için Baymak klima kumanda üzerinde mode tusu ile heat yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Baymak Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Baymak Fan hızı kontrolü otamatik olarak Baymak klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Baymak inverter klima kullanım kılavuzu , Baymak klima kumandası sıcaklık ayarı, Baymak klima arızaları, Baymak klima timer arızası, klima sıcak ayarı, Baymak klima kumanda kodu, Baymak klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Baymak klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu