Midea Klima Soğuk Sıcak Modu Ayarı Kullanımı

 

Midea Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Midea Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Midea Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Midea VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Midea Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Midea klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Midea Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Midea klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Midea Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Midea Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Midea Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.





Midea VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Midea klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Midea sıcak kış ayarı yapmak için Midea klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Midea Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Midea Fan hızı kontrolü otamatik olarak Midea klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Midea inverter klima kullanım kılavuzu , Midea klima kumandası sıcaklık ayarı, Midea klima arızaları, Midea klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Midea klima kumanda kodu, Midea klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Midea klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu