Regal Klima Soğuk Sıcak Modu Ayarı Kullanımı

 

Regal Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Regal Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Regal Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

 


Regal VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Regal Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Regal klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Regal Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Regal klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Regal Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Regal Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Regal Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Regal VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Regal klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Regal sıcak kış ayarı yapmak için Regal klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Regal Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Regal Fan hızı kontrolü otamatik olarak Regal klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Regal inverter klima kullanım kılavuzu , Regal klima kumandası sıcaklık ayarı, Regal klima arızaları, Regal klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Regal klima kumanda kodu, Regal klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Regal klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu