Profilo Klima Soğuk Sıcak Ayarı Kullanımı

 

Profilo Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Profilo Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Profilo Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Profilo VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Profilo Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Profilo klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Profilo Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Profilo klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Profilo Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Profilo Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Profilo Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Profilo VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Profilo klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Profilo sıcak kış ayarı yapmak için Profilo klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Profilo Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Profilo Fan hızı kontrolü otamatik olarak Profilo klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Profilo inverter klima kullanım kılavuzu , Profilo klima kumandası sıcaklık ayarı, Profilo klima arızaları, Profilo klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Profilo klima kumanda kodu, Profilo klimada powerful ne demek, Profilo klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Profilo klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu