Arçelik Klima Soğuk Sıcak Ayarı Kullanımı

 

Arçelik Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Arçelik Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Arçelik Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Arçelik VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Arçelik Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Arçelik klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Arçelik Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Arçelik klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz..

 


Arçelik Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Arçelik Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Arçelik Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Arçelik VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Arçelik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Arçelik sıcak kış ayarı yapmak için Arçelik klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Arçelik Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Arçelik Fan hızı kontrolü otomatik olarak Arçelik klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Arçelik inverter klima kullanım kılavuzu , Arçelik klima kumandası sıcaklık ayarı, Arçelik klima arızaları, Arçelik klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Arçelik klima kumanda kodu, Arçelik klimada mode ne demek, Arçelik klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Arçelik klima modları,arçelik klima kış ayarı,arcelik klima sicak modu

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu