Sigma Klima Soğuk ve Sıcak Ayarı Kullanımı

 

Sigma Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Sigma Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Sigma Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



 

Sigma VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Sigma Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Sigma klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Sigma Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Sigma klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Sigma Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Sigma Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Sigma Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Sigma VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Sigma klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Sigma sıcak kış ayarı yapmak için Sigma klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Sigma Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Sigma Fan hızı kontrolü otamatik olarak Sigma klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Sigma inverter klima kullanım kılavuzu , Sigma klima kumandası sıcaklık ayarı, Sigma klima arızaları, Sigma klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Sigma klima kumanda kodu,  Sigma klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Sigma klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu