Haier Klima Soğuk Sıcak Ayar Modları

 

Haier Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Haier Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Haier Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Haier VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Haier Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Haier klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Haier Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Haier klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Haier Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Haier Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Haier Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Haier VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Haier klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Haier sıcak kış ayarı yapmak için Haier klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Haier Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Haier Fan hızı kontrolü otamatik olarak Haier klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Haier inverter klima kullanım kılavuzu , Haier klima kumandası sıcaklık ayarı, Haier klima arızaları, Haier klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Haier klima kumanda kodu, Haier klimada powerful ne demek, Haier klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Haier klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu