Americool Klima Soğuk Sıcak Ayar Modu

Americool Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Americool Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Americool Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.





Americool Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Americool klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Americool Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Americool klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Americool Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Americool Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Americool Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

Americool VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Americool klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Seikon sıcak kış ayarı yapmak için Americool klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş resmine getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Americool Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Seikon Fan hızı kontrolü otamatik olarak Americool klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Americool inverter klima kullanım kılavuzu ,Americool klima kumandası sıcaklık ayarı,Americool klima arızaları,Americool klima timer arızası,klima sıcak ayarı,Americool klima kumanda kodu,Americool klimada powerful ne demek , Americool klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır,Americool klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu