Cool Line Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Cool Line Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Cool Line Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Cool Line Klima soğuk ayarı, Cool Line Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

 


Cool Line VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Cool Line Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Demirdöküm Cool Line klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Demirdöküm Cool Line Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Cool Line klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Cool Line Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Cool Line VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Cool Line klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Cool Line sıcak kış ayarı yapmak için Cool Line klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Demirdöküm Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Demirdöküm Fan hızı kontrolü otamatik olarak Demirdöküm klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.



Etiketler: Cool Line inverter klima kullanım kılavuzu , Cool Line klima kumandası sıcaklık ayarı, Cool Line klima arızaları, Cool Line klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Cool Line klima kumanda kodu, Cool Line klimada powerful ne demek, Cool Line klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Cool Line klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu