Mitsubishi Klima Kumanda Soğuk Sıcak Ayarı

 

Mitsubishi Klima Kumanda Soğuk Ayarı.

Mitsubishi Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Mitsubishi Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Mitsubishi VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Mitsubishi Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Mitsubishi klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Mitsubishi Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Mitsubishi klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Mitsubishi Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Mitsubishi Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Mitsubishi Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Mitsubishi VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Mitsubishi klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Mitsubishi sıcak kış ayarı yapmak için Mitsubishi klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş resmine getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Mitsubishi Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Mitsubishi klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.
EtiketlerMitsubishi klima kumanda, Mitsubishi klima kumandası kullanımı, Mitsubishi klima kumanda kullanma kılavuzu, Mitsubishi kumanda kullanimi, Mitsubishi klima sıcak ayarı nasıl yapılır .

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu