LG klima kumandayı soğuk ve sıcak ayarı

 

Lg Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Lg Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Lg Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.


VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Lg Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için lg klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak lg klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Lg Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Lg Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Lg Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir



VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Lg klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Lg sıcak kış ayarı yapmak için Lg klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş resmine getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Lg klima kumanda,Lg klima kumandası kullanımı,Lg klima kumanda kullanma kılavuzu,Lg kumanda kullanimi,Lg klima sıcak ayarı nasıl yapılır,Lg klima sıcaklık ayarı,Lg xpower gold klima kumandası,Lg klima soğuk ayarı,Lg klima sıcak ayarı nasıl yapılır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu