Alarko Carrier Klima Kumanda Soğuk Sıcak Ayarı

 

Alarko Carrier Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Klima soğuk ayarı
Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir



VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için alarko klima kumanda üzerinde m tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Alarko Carrier Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Klima sıcak ayarı
Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir

VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır alarko carrier sıcak kış ayarı yapmak için alarko klima kumanda üzerinde m tusu ile güneş resmine getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: alarko carrier klima kumanda,carrier klima kumandası kullanımı,carrier klima kumanda kullanma kılavuzu,carrier kumanda kullanimi,alarko flair klima sıcak ayarı nasıl yapılır,carrier klima sıcaklık ayarı,carrier xpower gold klima kumandası,carrier klima soğuk ayarı,carrier klima sıcak ayarı nasıl yapılır,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu