Diamond Klima Kumanda Soğuk Ayarı

 

Diamond Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Diamond Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Diamond Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Diamond VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Diamond Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Diamond klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Diamond Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Diamond klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Diamond Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Diamond Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Diamond Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

Diamond VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Diamond klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Panasonic sıcak kış ayarı yapmak için Diamond klima kumanda üzerinde mode tusu ile heat yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Diamond Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Diamond Fan hızı kontrolü otamatik olarak Diamond klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Diamond inverter klima kullanım kılavuzu ,Diamond klima kumandası sıcaklık ayarı,Diamond klima arızaları,panasonic klima timer arızası,klima sıcak ayarı,Diamond klima kumanda kodu,Diamond klimada powerful ne demek,Diamond klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır,Diamond klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu