Mitsubishi Heavy Klima Soğuk ve Sıcak Ayarı

 

Mitsubishi Heavy Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Mitsubishi Heavy Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Mitsubishi Heavy Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

 


Mitsubishi Heavy VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Mitsubishi Heavy Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Mitsubishi Heavy klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Mitsubishi Heavy Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Mitsubishi Heavy klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Mitsubishi Heavy Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Mitsubishi Heavy Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Mitsubishi Heavy Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Mitsubishi Heavy VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Mitsubishi Heavy klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Mitsubishi Heavy sıcak kış ayarı yapmak için Mitsubishi Heavy klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Mitsubishi Heavy Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Mitsubishi Heavy Fan hızı kontrolü otamatik olarak Mitsubishi Heavy klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Mitsubishi Heavy inverter klima kullanım kılavuzu , Mitsubishi Heavy klima kumandası sıcaklık ayarı, Mitsubishi Heavy klima arızaları, Bosch klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Mitsubishi Heavy klima kumanda kodu, Mitsubishi Heavy klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Mitsubishi Heavy klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu