FujiTherma Klima Kumanda Soğuk Sıcak Ayarı

 

Fujitherma Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Fujitherma Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Fujitherma Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

 


Fujitherma VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Fujitherma Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Fujitherma klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Fujitherma Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Fujitherma klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Fujitherma Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Fujitherma Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Fujitherma Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Fujitherma VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Fujitherma klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Fujitherma sıcak kış ayarı yapmak için Fujitherma klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş resmine getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Fujitherma Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Fujitherma klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu