Airfel Klima Kumanda Soğuk Ayarı

 

Airfel Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Airfel Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Airfel Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Airfel VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Airfel Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Airfel klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Airfel Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Airfel klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Airfel Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Airfel Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Airfel Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Airfel VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Airfel klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Airfel sıcak kış ayarı yapmak için Airfel klima kumanda üzerinde mode tusu ile heat yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Airfel Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Airfel Fan hızı kontrolü otamatik olarak Airfel klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Etiketler: Airfel inverter klima kullanım kılavuzu ,Airfel klima kumandası sıcaklık ayarı,Airfel klima arızaları,panasonic klima timer arızası,klima sıcak ayarı,Airfel klima kumanda kodu,Airfel klimada powerful ne demek,Airfel klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır,Airfel klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu