Vestforst Klima Sıcak Soğuk Ayarı Nasıl Yapılır

 

Vestfrost Klima Kumanda Soğuk Ayarı





Vestfrost Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Vestfrost Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.

 




Vestfrost VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Vestfrost Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Vestfrost klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Vestfrost Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Vestfrost klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Vestfrost Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Vestfrost Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Vestfrost Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Vestfrost VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Vestfrost klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Vestfrost sıcak kış ayarı yapmak için Vestfrost klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Vestfrost Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Vestfrost Fan hızı kontrolü otamatik olarak Vestfrost klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

 


Etiketler: Vestfrost inverter klima kullanım kılavuzu , Vestfrost klima kumandası sıcaklık ayarı, Vestfrost klima arızaları, Vestfrost klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Vestfrost klima kumanda kodu, Vestfrost  klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Vestfrost klima modları.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu