Bosch Klima Soğuk Ve Sıcak Ayarı Kullanımı

 

Bosch Klima Kumanda Soğuk Ayarı

Bosch Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima soğutmuyorsa. Bosch Klima soğuk ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Bosch VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Bosch Klasik klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır soğuk ayarı yapmak için Bosch klima kumanda üzerinde mode tusu ile kar resmine getiriniz ve dereceyi 17 ye ayarlayınız. Bosch Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Fan hızı kontrolü otamatik olarak Bosch klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.


Bosch Klima Kumanda Sıcak Ayarı

Bosch Klimanın kumandasından soğutmaya geçince klima ısıtmıyorsa. Bosch Klima sıcak ayarı Klima kumanda kodları aşağıdaki gibidir.



Bosch VRF sistemi  sistemlerinden farklı olarak, Klasik Bosch klima her bir odaya ayrı olarak ayrlanır Bosch sıcak kış ayarı yapmak için Bosch klima kumanda üzerinde mode tusu ile güneş yazısına getiriniz ve dereceyi 30 ye ayarlayınız. Bosch Sıcaklık ayarı Hava yönü ayarı Çalışma modu seçimi Bosch Fan hızı kontrolü otamatik olarak Bosch klimayı uzaktan kumandayla, daha verimli şekilde kullanabilirsiniz.

Bosch Kombi Servis Bölgeleri İzmir

  Bayraklı  » Bornova » Buca » Çiğli » Gaziemir » Karabağlar » Karşıyaka »  Konak » Menemen »

İzmir Bosch Kombi Servis Telefonu

Hemen Ara :

0 536 574 74 12

Etiketler: Bosch inverter klima kullanım kılavuzu , Bosch klima kumandası sıcaklık ayarı, Bosch klima arızaları, Bosch klima timer arızası,klima sıcak ayarı, Bosch klima kumanda kodu, Bosch klima sıcaklık ayarı kaç olmalıdır, Bosch klima modları,

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu